2001. – godina kada je zaista umro Bin Laden

Benazir Bhutto je još 2007. objavila cijelom svijetu da je Osama mrtav već dugo vremena. Nažalost i ona je uskoro ubijena. Veoma je lako zbrojiti 2 i 3 i shvatiti zašto

Prijevod pogrebnog članka u Egipatskim novinama Al-Wafd, Srijeda 26.12.2001. – Vol15 No4633 – izvještaj o smrti i pogrebu Bin Ladena.

2001. - godina kada je zaista umro Bin Laden
——– Istaknuti dužnosnik Afganistanskog Talibanskog pokreta jučer je objavio smrt Osame Bin Ladena – šefa al-Qaeda organizacije – koji je trpio od ozbiljnih komplikacija u plućima i umro prirodnom smrću i mirno. Dužnosnik, koji je želio ostati anoniman, potvrdio je novinarima The Observer of Pakistan, kako je prisustvovao pogrebu i vidio lice pokojnika prije pokopa u Tora Bori prije 10 dana.

Napomenuo je kako je 30 Al-Qaeeda boraca prisustvovalo pogrebu, kao i članovi njegove obitelji i neki prijatelji Talibani. U ceremoniji pogreba pucalo se u zrak iz vatrenog oružja. Dodao je i kako će biti teško pronaći točno mjesto pokopa, jer po Wahhabi tradiciji, na grobu nema nikakvih oznaka. Zaključio je kako Amerikanci vjerojatno nikada neće moći otkriti nikakve materjalne tragove Bin Ladena.

 

Bilo je smiješno za gledati kad se Ispred Bijele kuće  pojavila gomila slavljenika samo 1-2 satsa nakon objave da je Osama ubijen. Grupa je očito pripremala ovu scenu —-VIDEO

A tek Al Jazeera i njihov prilog sa mjesta događaja – Susjed koji je živio do navodno Osamine kuće, odmah je izrekao svoje sumnje i bio sasvim uvjeren da u kući nije bio nikakav Osama. Čak ni ironični osmjeh nije uspio sakriti. I sve to na plaćeničkoj ALJazeeri – koja je toliko samouvjerena u svoj plan prodaje ove gluposti čitavom svijetu da čak to nije ni izrezala. Ali, kako to obično biva, tek kasnije su vjerojatno uočili znakove koji sasvim sigurno pokazuju da se radi o prijevari, ali bilo je kasno. — VIDEO

 

Tko je bio Osama? Tko je Obama?

autor — Michel Chossudovsky ———- ————– —- Dok predsjednik i zapovijednik Sjedinjenih Američkih Država, Barack Hussein Obama ‘slavi’ prvu godišnjicu navodne smrti Bin Ladena, glavno pitanje – tko je bio Osama i dalje ostaje nejasno.

Kroz laži i izmišljotine koje namjerava koristiti i u svojoj predizbornoj kampanji – predsjednik Obama – pažljivo isceniranim govorom i dalje podupire svijet globalne fantazije, u kojem ‘loši dečki’ i dalje ‘vrebaju’ i urotnici planiraju djela terorizma. U međuvremenu, islamski ‘ džihadisti’ izjavljuju prijetnju zapadnoj civilizaciji.Svaka izjava u Obaminu govoru od 1. svibnja u zrakoplovnoj bazi Bagram, u vezi uloge Al Qaede je manipulacija: (u nastavku izvadci iz Obamina govora su bijeli, a autorovi komentari u zagradi ispod)

To je bilo ovdje, u Afganistanu, gdje je Osama bin Laden osnovao sigurno utočište za svoju terorističku organizaciju(Osama bin Ladena je zaposlila CIA, Al-Qaeeda je osnovana uz potporu CIAe. Osamino tajno utočište su štitile američke obavještajne službe)To je bilo ovdje, u Afganistanu, gdje al Qaida regrutirala nove teroriste i trenirala ih, i isplanirala djela terorizma.(Muđahedine je odabirala i obučavala CIA. Američki saveznik Saudijska Arabija financirala je Wahabbi škole, Ronald Regan pohvalio je muđahedine kao ‘borce za slobodu?. Ono što je nepoznato Amerikancima – Amerika širi islamski đihad uudžbenicima ‘made in America’, koji su razvijeni na Sveučilištu u Nebraski)

Ronald Regan u ugodnom razgovoru s muđahedinima ‘boraca za slobodu’

2001 - godina kada je zaista umro Bin Laden

To je bilo ovdje, između ovih granica, odakle je al Qaida pokrenula napade u kojima je poginulo gotovo 3.000 nevinih muškarca, žena i djece.(Obama se referira na 9/11 događaje. Do danas nema nikakvih dokaza da je Al-Qaeeda bila uključena u napade 9/11. Štoviše, potvrđuje CBS News, 10. rujna 2001., Osama Bin Laden je primljen u Pakistansku vojnu bolnicu u Rawalpindiju, ljubaznošću američkog vojnog saveznika Pakistana. Je li koordinirao napade iz svog bolničkog kreveta?)

I tako, prije 10 godina, Sjedinjene Države i naši saveznici pokrenuli

I tako, prije 10 godina, Sjedinjene Države i naši saveznici pokrenuli su rat, kako bi bili sigurni da al Qaida nikada više neće moći koristiti ovu zemlju za pokretanje napada na nas.(Napadi 9/11 su opravdanje za ratovanje u Afganistanu na temelju ‘samoobrane’. Afganistan je označen kao utočište al-Qaeede, te je dakle, tako direktno objavio čin rata Americi. Činjenica je kako je talibanska vlada, u dva navrata, u tjednima nakon 9/11 napada, diplomatskim putem, ponudila predaju Osame Bin Ladena sustavu Američkog Pravosuđa. Predsjednik George Bush odbio je ponudu talibanske vlade, odgovorivši da ‘Amerika ne pregovara s teroristima’. NATO je krenuo u rat za potporu Americi, pozivajući se na članak 5 Washingtonskog ugovora.

Potonji navodi da ‘ratni čin’ protiv jednog člana Atlanskog Saveza je ‘ratni čin’ protiv svih članova NATOa, kao nauk kolektivne sigurnosti)Unatoč početnom uspjehu, zbog niza razloga, ovaj rat je uzeo više nego što je većina očekivala. 2002, bin Laden i njegovi pomočnici pobjegli su preko granice i osnovali sigurno utočište u Pakistanu. Amerika je provela gotovo osam godina borbi u drukčijem ratu u Iraku. I al-Qaidini ekstremistički saveznici – Talibani – su vodili brutalnu pobunu(Gdje se nalazi Osama bin Laden oduvijek je poznato američkim obavještajnim službama. Obama prenosi iluziju da NATO nije mogao naći Bin Ladena. Prema riječima bivšeg ministar obrane Donald Rumsfelda (2002) -‘To je kao tražiti iglu u plastu sijena’. Navodno sigurno utočište Al-Qaeede u Pakistanu služi kao povod za napade bespilotnim vojnim letjelicama protiv navodnih terorista u Pakistanskom Administrativnom Području Plemena (FATA). Obama isto insinuira da su operativci Al-Qaeede opremljeni raketama Stinger i Kalašnjikovima, uspjeli nadmudriti cijeli multi-milijarde dolara vrijedni NATO stroj)

No, tijekom posljednje tri godine, situacija se okrenula. Razbili smo Talibanski pokret. Izgradili smo jake Afganistanske snage sigurnosti. Devastirali smo vodstvo Al Kaide, eliminirajući preko 20, od 30, njihovih najboljih lidera. I prije godinu dana, iz baze, ovdje u Afganistanu, naši vojnici su pokrenuli operaciju u kojoj su ubili Osamu bin Ladena.(Mnogo je toga napisano o ovom predmetu. Nema nikakvih dokaza o Identitetu osobe koja je navodno ubijena u napadu elitnih Seals jedinica. Po riječima Paul Craig Robertsa – ‘priča Američke Vlade o ubojstvu Bin Ladena, tako je jadno smišljena da nije trajala ni 48 sati, prije nego se počela iz temelja mijenjati….)Cilj koji sam pokrenuo – poraziti al-Qaidui i uskratiti im priliku za obnovu – sada je u našem dosegu. (Ima sasvim dovoljno dokaza da je Al-Qaeeda (Amerikom sponzorirana ‘imovina’ tajnih službi) još uvijek živa i potpuno operativna. Službeno, cilj je ‘poraziti’ Al-Qaeedu. Neslužbeno, Al-Qaeeda je sponzorirana od američkih tajnih službi.

Štoviše, od napada 9/11 Al.Qaeeda je razvila i niz ‘međunarodnih podružnica’ u raznim geopolitički vručim dijelovima svijeta. U Libiji i Siriji, brigade Al-Qaeede su pješaštvo NATOa. Gdje god je američki vojni i obavještajni aparat razmješten – Al-Qaeeda je prisutna – — ———————— — Al Qaida u Iraku, Al Kaida na Arapskom poluotoku (AQAP), Libija Islamska Borbena Grupa (LIFG), Al Shaabab (Somalija), Al-Qaida u islamskom Magrebu, Jaish-e-Mohammed (JEM) (Army of Mohammed ) (Pakistan), Jemaah Islamiya organizacija (JI) (Indonezija) Islamski pokret Uzbekistana, itd. (Vidi – Strane terorističke organizacije /američkog State Departmenta/, Al-Qaida Popis Sankcija/Vijeće sigurnosti Ujedinjenih naroda, Popis pojedinaca, grupa, poduzetnika i drugih osoba povezanih s Al-Qaidom/ )

2001 - godina kada je zaista umro Bin Laden

U gorkoj ironiji, u svim tim zemljama, američki obavještajci prikriveno koordiniraju aktivnosti Al-Qaeede i povezanih skupina. Službeno – protuterorizam se sastoji od borbe protiv ‘Islamskog Džihada’. Neslužbeno – putem tajnih operacija, zapadna ‘inteligencija’ podupire svoje ‘zaposlenike’, uključujući teroriste visoko na popisu terorista američkog State Departmenta.Štoviše, ove razne terorističke organizacije sada Amerika koristi u tajnim vojnim NATO operacijama protiv suverenih država (npr. Libija i Sirija). Prema izraelskim obavještajnim izvorima:— —- -‘ U NATO sjedištu u Bruxellesu i u Turskoj Vrhovnoj Vojnoj Komandi u međuvremenu se izrađuju planovi za prvi vojni korak prema Sioriji, kao što je naoružavanje pobunjenika oružjem za borbu protiv tenkova i helikoptera Assadovog režima.

Umjesto ponavljanja Libijskog modela sa zračnim udarima, NATO stratezi razmišljaju više u smislu ‘ulijevanja’ velike količine protuoklopnih i protuzračnih raketa, minobacača i teških strojnica prema centrima prosvjeda, kako bi se pobijedile vladime mehanizirane snage (DEBKAfile, NATO to give rebels anti-tank weapons, August 14, 2011)’

 

 Tko je ili je bio – Osama?

‘Vlasništvo’ obaviještajnih službi, tj. instrument CIAe, koji se koristi za opravdavanje ‘globalnog rata protiv terorizma’.—- —Valja podsjetiti da je 14. rujna 2001. američki parlament usvojio ‘povijesnu rezoluciju’ koja ovlašćuje predjednika da ‘zarati’ sa zemljama koje su ‘pomagale’ u terorističkom napadu 9/11. — ‘Predsjednik je ovlašten koristiti sve potrebne i odgovarajuće sile protiv tih naroda, organizacija ili osoba da utvrdi je li planirao, bio ovlašten, počinio, ili pomagao u terorističkim napadima koji su se dogodili 11. rujna 2001, ili tajio takve organizacije ili osobe, kako bi se tako spriječilo buduća djela protiv međunarodnog terorizma u Sjedinjenim Državama od strane tih država, organizacija ili osoba.’

 

Danas u 2012., postoji obilje dokaza da:1) Al-Qaeeda nije stajala iza napada 9/11 na trgovački centar i Pentagon.2)Postoje detaljni dokazi kako agencije američke vlade, kao i NATO i dalje podupiru navedena ‘terorističke’ organizacije. U Libiji su ‘pro-demokratski’ pobunjenici bili predvođeni AL-Qaeeda brigadama, pod supervizijom NATO specijalnih snaga. ‘Oslobođenje’ Tripolija izveli su ‘bivši’ lideri Libya Islamic Fighting Group (LIFG). Džihadisti i NATO rade zajedno. Ove ‘bivše’ Al-Qaeeda brigade u Libiji bile su potpora ‘pro-demokratskim’ pobunjenicima.

3)Postoje dokazi kako su WTC tornjevi srušeni kontroliranim detonacijama, što još više potvrđuje mogućnost o umješanosti i prikrivanju prave istine od strane Američke Vlade, tajnih agencija i vojske. (Vidi tekstove Richarda Gagea )

 

 Tko je Obama?

Politički lažov i ratni zločinac.Obamini pažljivo smišljeni govori su iskrivljavanje istine. Stvarnost je okrenuta naglavačke. Čin rata proglašen je operacijama za promicanje mira….Ironično, tekst od 14. rujna, 2001 – Kongresna rezolucija (vidi gore) ne isključuje pravne akcije i kaznene istrage usmjerene protiv Amerike i NATOa, kao sponzora međunarodnog terorizma, uključujući tu i predsjednika Obamu, kao glavnog okrivljenog – koji su koristili tragične događaje 9/11 kao povod za vođenje ratova ‘bez granica’ pod humanitarnom zastavom ‘globalnog rata protiv terorizma'(GWOT). —— ——- Jesu li to oni sami sebi napisali zakon, po kojem će im biti suđeno.

————————– izvor www.globalresearch.ca

 

Lažne fotografije Osame koje su Amerikanci objavili

Američki senator Scott Brown potvrdio je kako mu je pokazana ova fotografija, kao dokaz ubijenog Osame

.. a ovako je stvorena

nakon ove, Pentagon je pustio drugu fotografiju

.. a stvorena je ovako

.. onda flip

.. i onda namontiraš glavu iz 80ih… jer Osama je 12 godina bio na dijalizi i teško da bi ovako zdravo izgledao

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top