Za koga igra Emmanuel Macron

macron i mater mu

Dok danas opet Francuska gori, Macron je odveo majku i  prijatelje mu na ručak u planine. Prosvjedi ne postoje ni za njega, a bogami nit za masmedije. Macron je često predstavljan kao Rothschild Boy. To je istina, ali sekundarna. Macron najviše duguje svoj izbor Henryju Kravisu, šefu jedne od najvećih svjetskih financijskih tvrtki i NATO-u.

Pogurali ga članovi Bilderberg kluba

Emmanuel Macron se nije osjećao predodređen za karijeru u politici. Kao mladi čovjek, nadao se da će postati filozof, tada kada je bio visoki državni službenik, a zatim je postao poslovni bankar. Kako bi mu pomogao na putu, posjećivao je Sam’s fairy godmothers – francusko-američku zakladu i njemački Marshall fond Sjedinjenih Država koji za sirotinju sakupljaju svečanu odjeću i šminku. U ovom miljeu upoznao je 2007. Henrvja i Marie-Josée Kravis. Kravisovi, nepogrešivi pristaše Američke republikanske stranke, među velikim su svjetskim sretnicima koji igraju politiku daleko od očiju novinara. Njihova tvrtka, KKR, kao i Blackstone i Carlyle Group, jedni su od glavnih svjetskih investicijskih fondova. 

Uz dvostruku preporuku para Kravis i Jean-Pierre Jouyeta, on se integrirao u zatvoreni krug tima kampanje François Hollanda, a nešto kasnije postaje pomoćnik glavnog tajnika Elysee. Nakon što na preporuku para Kravis bude pozvan u klub Bilderberg, gdje na savršenom engleskom jeziku vrši snažnu intervenciju protiv svog šefa François Hollanda, vraća se u Pariz i podnosi ostavku u Hollandeovoj vladi. Par Kravis među glavnim su stupovima Bilderberg kluba, kojim upravlja Marie-Josée Drouin-Kravis. Suprotno uvriježenom uvjerenju, Bilderberg nije mjesto gdje se donose odluke. Njegovi arhivi svjedoče o činjenici da su ga stvorili CIA i MI6, a potom su postali organi utjecaja za NATO. Budući da je Macronova intervencija dobro primljena, postao je jedan od NATO-ovih ljudi u Francuskoj.

Nakon što je napustio politiku, nije se želio vratiti. Obrazložio je u više navrata kako želi postati sveučilišni profesor. Uz pomoć eseiste Alaina Minca (primljen u Bilderberg klub 2008. godine) stekao je mjesto na Berlinskom sveučilištu, i drugi na Londonskoj školi ekonomije. U kolovozu 2014. godine, tri mjeseca nakon što je ‘napustio politiku’, a na prijedlog Jean-Pierre Jouyeta (od 2009. u Bilderberg klubu), imenovan od François Hollandea kao ministar gospodarstva, industrije i digitalne tehnologij. U knjizi objavljenoj 2018. godine, François Hollande uvjerio se da je taj izbor bio njegova ideja. To može biti, ali pod pretpostavkom da nije bio obaviješten o Macronovoj intervenciji na sastanku Bilderberga- iako je bio prisutan i jedan od njegovih ministara i bliski prijatelj Fleur Pélerin.

U prosincu 2014. Henry Kravis je stvorio vlastitu obavještajnu agenciju, KKR Global Institute. Na čelo je imenovan bivši ravnatelj CIA-e, general David Petraeus. S Kravisovim privatnim fondovima (investicijskim fondovima KKR), a bez uplitanja kongresa, Petraeus je slijedio operaciju ‘Timber Sycamore’ koju je pokrenuo predsjednik Barack Obama.

To je bio najveći promet oružja u povijesti, koji implicira najmanje 17 država i predstavlja tisuće tona oružja vrijednih nekoliko milijardi dolara..Kao takav, Kravis i Petraeus postali su glavni dobavljači za ‘Islamsku Državu’.  

En Marche! nastao u uredima instituta

Emmanuel Macron utemeljio je svoju političku formaciju En Marche !, čija je marketinška strategija kopirana od stranke Kadime (Naprijed!),  Ariela Sharona, ni-desna, ni-lijeva stranka. Što se Macronovog programa tiče, izgrađen je na bilješkama OCDE-a (jedna od dvije organizacije rođene Maršalovim planom; druga je NATO) i onima Instituta Montaigne (kome je Henri de Castries bio predsjednik). Zapravo, En Marche! je nastao u uredima Instituta. U početku, financiranje En Marche! nije nadzirano. Bila je to jednostavno udruga koja je dobila darove iz inozemstva. Imena sponzora nisu otkrivena poreznom uredu. Jedan od njih bio je i milijarder Henry Kravis. Tijekom svoje kampanje, Emmanuel Macron redovito se susreo s bivšim predsjednikom MMF-a, Dominique Strauss-Kahnom («DSK» u Bilderberg klubu od 2000.). Ove konzultacije su bile tajna sve dok ih Le Parisien nije objavio, mnogo kasnije kad je ugled Dominique Strauss-Kahnu kao seksualnom perverznjaku potpuno propao.

Vezano:

Pokret Žutih prsluka ili kako Zapad jede svoju djecu

U sjeni sastanka G7, Bilderberg 2018 tajno prekraja svijet

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote
Vijesti u realnom vremenu


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

go to top