Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija

Njemačka TV kuća ZDF u svom udarnom dnevniku izvještava o ukrajinskom nazi bataljonu Azov, koji upravo napada Mariupol i mrtav-hladan ga opisuje kao ‘bataljon sa dobrovoljcima svih političkih pogleda’, iako ovi na sebi imaju jasne kukaste križeve i znakovlje SS naci trupa.

Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija

Ali, ovdje zapadno ‘novinarstvo’ ne staje. Vice, američki internet medij, izdašno financijski potpomognut od raznih udruga za demokraciju, u kojem se uhljebljuju mladi kvazi-intelektualci željni extremne putešestvije, predstavlja bizarnu propagadnu video-katastrofu ….

…dovoljno je pročitati što o njima misle korisnici u komentaru pod video uratkom – U prilogu je novinar zaboravio postaviti potpitanje, nakon što je pripadnik Azov bataljuna priznao pljačku i torture.

 

Azov u političkoj i vojnoj akciji

U videu ispod – bataljon Azov na vježbama u trening kampu.

 

Nova vojna i politička garnitura crpi snagu iz ove kreature zvane Bandera (prodao vlastitih sunarodnjaka u nazi logore smrti čak više od Pavelića)
Nova vojna i politička garnitura crpi snagu iz ove kreature zvane Bandera (prodao vlastitih sunarodnjaka u nazi logore smrti čak više od Pavelića)

Čečenski lider Ramzan Kadyrov obratio se javnosti, nakon što je ISIL objavio video u kojem prijete Putinu da će ‘osloboditi’ Čečeniju (jer je ovaj ponovo podržao Assada)  … i poručio kako će zajedno s Putinom slomiti te izrode.I Soroš izgleda radi punom parom, jer pojavlju se odjednom neke navodno antifa udruge, profi dizajniranih i urednih webova koji šalju pisma podrške borbi protiv ruskih fašista – Otvoreno pismo jednih takvih bosanskih.

Fašisti doma
A stanovnici Kijeva zahvaljuju svojim ‘osloboditeljima’ grafitom preko novokonponiranog zidnog nacionalističkog murala – ‘Fašisti doma’.

 

ratna mornarica
Nobelovac za mir poslao ratne brodove u Crno More na zajedničku vježbu s ukrajinskom ‘silnom’ ratnom mornaricom..

 

Azov bataljuna
Plakat Azov bataljuna, naravno da je modificirani nacistički iz 1941.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top