Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija

Njemačka TV kuća ZDF u svom udarnom dnevniku izvještava o ukrajinskom nazi bataljonu Azov, koji upravo napada Mariupol i mrtav-hladan ga opisuje kao ‘bataljon sa dobrovoljcima svih političkih pogleda’, iako ovi na sebi imaju jasne kukaste križeve i znakovlje SS naci trupa.

Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija Ukrajinski bataljun Azov sa nacističkim obilježima uživa podršku njemačkih i američkih medija

Ali, ovdje zapadno ‘novinarstvo’ ne staje. Vice, američki internet medij, izdašno financijski potpomognut od raznih udruga za demokraciju, u kojem se uhljebljuju mladi kvazi-intelektualci željni extremne putešestvije, predstavlja bizarnu propagadnu video-katastrofu ….

…dovoljno je pročitati što o njima misle korisnici u komentaru pod video uratkom – U prilogu je novinar zaboravio postaviti potpitanje, nakon što je pripadnik Azov bataljuna priznao pljačku i torture.

 

Azov u političkoj i vojnoj akciji

U videu ispod – bataljon Azov na vježbama u trening kampu.

 

Nova vojna i politička garnitura crpi snagu iz ove kreature zvane Bandera (prodao vlastitih sunarodnjaka u nazi logore smrti čak više od Pavelića)
Nova vojna i politička garnitura crpi snagu iz ove kreature zvane Bandera (prodao vlastitih sunarodnjaka u nazi logore smrti čak više od Pavelića)

Čečenski lider Ramzan Kadyrov obratio se javnosti, nakon što je ISIL objavio video u kojem prijete Putinu da će ‘osloboditi’ Čečeniju (jer je ovaj ponovo podržao Assada)  … i poručio kako će zajedno s Putinom slomiti te izrode.I Soroš izgleda radi punom parom, jer pojavlju se odjednom neke navodno antifa udruge, profi dizajniranih i urednih webova koji šalju pisma podrške borbi protiv ruskih fašista – Otvoreno pismo jednih takvih bosanskih.

Fašisti doma
A stanovnici Kijeva zahvaljuju svojim ‘osloboditeljima’ grafitom preko novokonponiranog zidnog nacionalističkog murala – ‘Fašisti doma’.

 

ratna mornarica
Nobelovac za mir poslao ratne brodove u Crno More na zajedničku vježbu s ukrajinskom ‘silnom’ ratnom mornaricom..

 

Azov bataljuna
Plakat Azov bataljuna, naravno da je modificirani nacistički iz 1941.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Vijesti u realnom vremenu


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

go to top