Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina

Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina

Putinov režim je trn u oku Americi, Velikoj Britaniji i NATOu. Bez obzira što mislili o Rusiji, ona se protivi unipolarnom svjetskom poretku i Zapad ima jednostavno rješenje; treba srušiti Putina i njegove bliske suradnike.

Ne može to učiniti otvoreno i izravno. Rusija nije Jugoslavija ili Libija, Irak ili. Zato djeluju preko Ukrajine koja prolazi kroz dramatični promjene. Koriste se stare metode ideološkog ratovanja, diskreditiranje lidera i erozija društvenih vrijednosti. Dokumenti u prilogu pokazuju kako vojni savjetnici NATO-a, američke i britanske vojske djeluju u Ukrajini. Nevladine organizacije tamo rade pod pokroviteljstvom zapadnih i ukrajinskih specijalnih službi. Na primjer, ovdje je NATO dokument koji svjedoči da je popularnost ruskog lidera među stanovništvom u južnim i istočnim regijama izazov za Ukrajinu.

Ukrajinske nevladine organizacije spominju isti problem u svojim dokumentima sastavljenim da dobiju potporu od vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Ruski lideri poput Putina, Lavrova, Shoigua itd trebaju biti pod stalnim pritiskom. Kao što možete vidjeti taj zadatak je uključen u uputama ‘Free Donbass and Free Russia’ koje su izdale ukrajinske specijalne službe.

Download doc. – Koordinacijski sastanak – STRATCOM OSPOSOBLJAVANJe ZA Ukrajinu, Gruziju i Moldaviju
Download doc. – Free Russia
Download doc. – Conflict Pool Project

Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina

 

Leave your vote

1 thought on “Dokumenti koji prikazuju kako Svjetska vlada planira srušiti Putina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top