‘Majstorski udarac’: tajni dokumenti o strategiji rušenja vlade u Venezueli. Slijedi vojni udar!?

'Majstorski udarac': tajni dokumenti o strategiji rušenja vlade u Venezueli. Slijedi vojni udar!?

Sjedinjene Države i njihovi saveznici pripremaju u tišini brutalan plan ‘zaustavljanja diktature’ u Venezueli. Ovaj ‘Majstorski udarac’,  je već u tijeku, i njegovo djelovanje mogli ste zapaziti u gotovo svim rečenicama  iz izvještaja o pobjedi Nicolesa Maduroa na predsjedničkim izborima. Izbori se jednostavno ne priznaju. Kada se plan ne uspije ostvariti upotrebom propagande , medija i nasilja ‘za obranu demokracije’, spreman čeka Plan B i uključit će nekoliko susjednih zemalja kako bi se nametnula ‘multilateralna sila’ za vojnu intervenciju.

Panama, Kolumbija, Brazil i Gvajana igraju ključnu ulogu, uz potporu Argentine i drugih ‘prijatelja’, pod nadzorom Pentagona. Susjedne zemlje pružit će podršku za borbene snage i izravnu podršku, uključujući bolnice i zalihu vojnika – sve je spremno.

Sve je ovo navedeno u dokumentu koji nosi potpisu admirala Kurta Waltera Tidda, trenutnog glavnog zapovjednika US SouthCom, koji još nije javno objavljen.

Dokument analizira trenutačnu situaciju i predviđa borbu protiv vlade u Venezueli, uz potporu psihološkog ratovanja i uporabu progona, uznemiravanja, omalovažavanja i laži kao sredstva za odstranjivanje popularnih vođa, ali i svih ostalih koji im smetaju.

U dokumentu se hvale kako su stvorili današnju situaciju u Venezueli, ali smatraju da tako ipak neće uspjeti. Tu je i priznanje da se oporbom u Venezueli manipulira, savjetuje i plaća iz Sjedinjenih Država. Dokument se osvrće na izbore koji se imaju održati 20. svibnja, a Sjedinjene Države i njihovi suradnici odbijaju unaprijed priznati rezultat. Bit je da ‘dobijemo potporu savezničkih vlasti prijateljskih zemalja (Brazil, Argentina, Kolumbija, Panama i Gvajana); koji će onda organizirati vojnu, medicinsku i logističku podršku u đunglama Paname. Koristit će se stare vojne baze Howard i Albrook. Svi ostali detalji akcije OVDJE

Već je u pripremi i prihvat izbjeglica iz Venezuele – Reuters  pokrenuo medijsku kampannju

Source:

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

1 thought on “‘Majstorski udarac’: tajni dokumenti o strategiji rušenja vlade u Venezueli. Slijedi vojni udar!?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

go to top