Rothschild želi Iransku banku

Rothschild

Može li kontrola nad Centralnom Islamskom Bankom Republike Iran (CBI) biti jedan od glavnih razloga napada na Iran? Neki istraživači naglašavaju kako je Iran jedna od samo tri zemlje na svijetu, čija središnja banka nije pod kontrolom Rothschilda. Prije napada na WTC bilo ih je 7 — Afganistan, Irak, Sudan, Libija, Kuba, Sjeverna Koreja i Iran. Međutim, do 2003. i banke Afganistana i Iraka progutala je Rothschild hobotnica, a do 2011. njima su se pridružile i Sudan i Libija. U Libiji je Rothschild banka osnovana u Benghaziju, još na samom početku rata.

Islam zabranjuje naplaćivanje kamata i to je bio veliki problem Rothschild bankarstva. Do prije nekoliko stotina godina to je zabranjivalo i kršćanstvo – čak kažnjavalo to smrću. Smatralo se to porobljivanjem i iskorištavanjem.

Budući da su Rothschild preuzeli Englesku Banku oko 1815. — od tada šire bankarsku kontrolu diljem svijeta. Njihova metoda je da krumpirani političari nekih zemalja prihvate goleme kredite, koje onda nikada ne mogu vratiti i onda se za otplatu duga prihvaća proširenje Rothschild bankarskih ovlasti u tim zemljama. Ako vođa odbija prihvatiti zajam — on je često ili svrgnut ili ubijen. A, ako ni to ne uspjeva — započinje invazija — i Rothschild zelenaška banka se osniva.

Rothschild vrši i snažan pritisak na svjetske novinske agencije. Ponavljanjem, mase se uvjeravaju u horor priče o zlui kojeg treba pobjediti. Treba zapamtiti da Rothschild kontrolira: Bank of England i Federalne Reserve, Europsku središnju banku, MMF, Svjetsku banku i Banku za međunarodna poravnanja. Također, posjeduju najviše zlata na svijetu, ali i Londonsku Burzu Zlata, koja postavlja cijenu zlata svaki dan. Posjeduju ukupno, više od polovice bogatstva planeta — kojeg Credit Suisse procjenjuje na 231 trilijun dolara — a trenutna glava obitelji je Evelyn Rothschild.

Jarosław Kukowski
Jarosław Kukowski – “Modliszki”

Objektivni istraživači zaključuju kako Iran nije demoniziran jer je nuklearna prijetnja, kao ni što u Iraku prijetnja nisu bili ni Talibani, ni Saddam, nit je u Libiji prijetnja bio Gaddafi. Koji su onda pravi razlozi? Možda trilijuni naftnog profita ili trilijuni ratnog profita? Ili je razlog bankrot Amerike i početak III Svjetskog Rata? Ili uništavanje Izraelskog neprijatelja ….. ili uništavanje Iranske Centralne Banke, kako nitko ne bi izostao sa liste dužnika koji pune Rothschild džep?

Razlog može biti bilo koji s ove liste … ili najgore, ali i najvjerojatnije – mogu biti svi od njih.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top