Britamgate: Otkriven NATO kemijski scenarij za Siriju

Hakirani su i objavljeni mailovi koji dokazuju da NATO planira upotrijebiti kemijsko oružje u Siriji i za to onda optužiti Sirijsku arapsku vojsku. Sve pod blagoslovom Washingtona.

22.1.2013. hakiran je server tvrtke Britam koja ima ugovor s Britanskim ministarstvom obrane i u javnost su pušteni megabajti internih fajlova, koji dokazuju —- NATO zaista ima plan upotrijebiti kemijsko oružje u sirijskom sukobu. Zatim za tu rabotu optužiti Sirijsku arapsku vojsku i tako dobiti UN-ov mandat za još jednu ‘humanitarnu intervenciju’.  (već smo pisali o tom planu – LINK)

Obama je već odavno ‘pripremio teren’ za tu intervenciju svojom izjavom da je upotreba kemijskog oružja ‘crvena linija’, čiji prelazak znači automatsko aktiviranje NATO plana (koji je razrađen još prije desetak i više godina) – odnosno, vojnu intervenciju. Istu poruku ponovio je i prošlog mjeseca, nakon ponovne pobjede na izborima. Prošlog, pak, tjedna, oglasio se i Izrael, vjerni američki satelit, opetovanimupozorenjem.

Tim papagajskim ponavljanjem upozorenja žele osigurati da ono stigne apsolutno do svakoga – da mirne savjesti mogu krenuti u osvajanje svog najdelikatnijeg plijena.

Hoće li napokon ovaj skandal okrenuti naglavačke javnu sliku sukoba u Siriji ili su doista masovni mediji čvrsti NATO saveznici i plaćenici, pa će i ovu situaciju okrenuti u korist imperijalista?

Da zavirimo malo u te fajlove. Ključni pronalazak je mail koji je 24. 12. 2012. uputio jedan od direktora Britam-a  David Goulding, drugom direktoru Phillipu Doughtyu, koji je i bivši oficir SAS-a. U mailu piše:

Britamgate: Otkriven NATO kemijski scenarij za Siriju
Phil, Imamo novu ponudu. Opet o Siriji. Katarci predlažu atraktivan posao i kunu se da je cijelu ideju ‘blagoslovio’ Washington. Mi bismo trebali dostaviti CW (standardna kratica za Chemical Weapons – Kemijsko oružje) u Homs, staro sovjetsko CW iz Libije – slično onome koje bi trebao imati Assad. Žele i da osiguramo naše ukrajinsko osoblje koje govori ruski, pa da snimimo video. Iskreno, ja ne mislim da je to dobra ideja, ali ponuđena suma je enormna. Tvoje mišljenje? Srdačan pozdrav, David

Istražujući dalje hakitrane fajlove, mogu se pronaći osobni podaci 58 zaposlenika koji za Britam rade u Iraku, a Ukrajinski su građani (tu su i fotokopije njihovih pasoša). Zanimljivo je što se tu nalazi i nekoliko Srba i Hrvata, koji su označeni da bi mogli ‘proći’ kao Rusi — za video koji planiraju snimiti .

NATO mediji pripremaju teren

Još od kraja 2012. mediji su počeli širiti glasine o ‘ruskim trupama koje se bore za Assada‘ i o ‘ruskim snagama koje su preuzele kontrolu nad sirijskim kemijskim oružjem’.. .Kuvajtske novine Al-Seyassah nedavno su objavile ‘izvješće zapadnih obavještajnih agencija’ koje tvrde da je ‘Assad već kemijsko oružje predao teroristima’. 15. siječnja je US Foreign Policy Journal objavio ‘tajne dokumente obavještajaca’ u kojima tvrdi da imaju informacije da je ‘Assad najvjerojatnije već upotrijebio kemijsko oružje protiv svog vlastitog naroda u napadu prošlog mjeseca’.

I tako se javno mišljenje priprema za ‘zastrašujući video-hit’ u kojem vojnici u ruskim uniformama, koji ‘govore ruski’, čine strašan zločin nad civilima po sirijskim gradovima — i to kemijskim oružjem ruske proizvodnje. To je, ukratko, pakleni plan.

Informacije o navodno uhićenim ‘rusima specijalcima’ od strane ‘opozicije’ objavljivani su već više puta u medijima, a ruski mediji tvrde da se za tu operaciju regrutiraju ljudi iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije — moraju znati s oružjem i moraju znati odglumiti pred kamerama priznanje da su pripadnici ruskih specijalnih snaga i podržavaju Assada, kao i da su stigli u Siriju ruskim bojnim brodom. Cijeli taj igrokaz snima se u Turskoj, Jordanu ili Kataru (već smo objavili satelitski snimak lažnog trga u Damasku koji je tamo sagrađen – LINK).

Isti scenario s lažnim libijskim gradovima Katar je već upotrijebio u libijskom ratu.

Izvor —- voltairenet.org

Leave your vote

1 thought on “Britamgate: Otkriven NATO kemijski scenarij za Siriju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top