Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije – Balkan pod anestezijom

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Kumanovo – Nije se teško složiti da bez NATO/američke naredbe nijedna od albanskih oružanih skupina ne pomiče prstom. Kosovo je u potpunosti promreženo Američkim/NATO/UN/EU kadrovima (Madeleine Albright apsolutna je zvijezda sa 90 i nešto posto u Kosovskom Telekomu), pa stoga postaje jasna medijska sramežljivost u imenovanju napadača. Javne televzije čak mrtvo-hladne objavljuju kako vjeruju u teoriju zavjere u kojoj je sam premijer naručio krvavi pir.

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Međutim, albanci u Beču nisu 9.5. bili nimalo sramežljivi kad su se pred Makedonskom ambasadom derali ‘OVK, OVK!’ (video:: )

U međuvremenu američki ambasador u Makedoniji poziva na zaštitu ‘žviždača’ u Makedoniji – pitanje je što Snowden misli o tom njegovom zalaganju za slobodu medija i govora. Dužnosnici zapada unisono, u svom prepoznatljivom lešinarskom stilu pozivaju Makedonsku vladu na ‘demokratske’ promjene.

Završena je akcija policije protiv terorista u Kumanovu, poginulo je osam policajaca, ranjeno više od 37, a ubijeno je 14 terorista; Uhapšene vođe terorista s Kosova — tijek akcijeČelnici ove skupine su zloglasni Muhammed Krasniqi samoprozvani ‘zapovjednik Malisheva’, Mirsad Ndrecaj ‘Zapovjednik NATOa’, Sami Uksini ‘Zapovjednik Sokol “, Beg Rizaj alias ‘Zapovjednik Begu’ i Dene Shehu alias ‘Juniku ‘. Glasnogovornik vanjskih poslova Kotevski rekao je da su ti Albanci s Kosova povezani sa stvaranjem brojnih terorističkih i ekstremističkih skupina u regiji i registrirani su kao osnivači paravojnih struktura. Dene i Beg su bili tjelohranitelji čelnika vladajuće makedonske stranke Demokratske unije za integraciju Alija Ahmetija i u Haagu optuženog Ramusha Haradinaja, prenose makedonski mediji. Albanski mediji navode da je Dene Shehu kao pripadnik OVK već sudjelovao u borbama na Kosovu 1999. i u Makedoniji 2001. godine, nakon čega je bio tjelohranitelj Ahmetija i često je viđan s drugim dužnosnicima stranke.

video:: Kumanovo, Divo Naselje, 11-Maj-2015:::

Iako je Hamdi Ndrecaj zapovjednik poznat kao Panther poslao u javnost — POZIV: Gerila Republike Illyrida — u kojem albance navodi da skinu uniformu Slavo-Makedonije, oko 700 albanaca je prebjeglo iz zaraćenog područja, ne u Kosovo, iako im je bliže, već u Srbiju…U međuvremenu izašao i novi proglas u kojem se najavljuje ujedinjenje svih terorističkih skupina u Nacionalnu Oslobodilačku Vojsku za uspostavljanje republike Ilirida i već su zatražili od međunarodne zajednice da zabrani letove Makedonskoj vojsci.

Zatim, 9.5.2015 stižu nove zanimljive vijesti — Vijest 1 Vijest 2 —“Njemački državljanin, uhićen je na graničnom prijelazu Batrovci, kada je policija u njegovom automobilu marke” Passat “pronašla 10 paketa od 100 komada elektronskih detonatora za eksplozive.” (To je granični prijelaz između Srbije i Hrvatska). On je ulazio Srbiju.

To, naravno, nije izolirani ili spontani događaj, baš kao što to nije ni “obojena revolucija” koja se u ovom trenutku tamo odvija.. Svi albanski lideri koji su poimence navedeni u tim izvješćima su u nekom trenutku povezani s OVK. … OVK je, naravno, još jedno gadno dijete američkog carstva. A imaju, baš kao i njezina ostala takva djeca nekoliko imena i podskupina. (Tj al-Qaede, ISIS, FSA, Boko Haram i tako dalje …) .. OVK je njima as iz rukava na Balkanu..

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije predvode pomoćnik državnog tajnika Amerike, Victoria Nuland, američki veleposlanik u Makedoniji Jess Baily i makedonski «Socijaldemokratski» oporbeni čelnici Zorana Zaev i Branko Crvenkovski… EU i NATO upozirili su već Makedoniju zbog korištenja sile, ali niti jednom rječju se ne osvrću na Kosovo, od kuda teroristi stižu…

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

video:: Ali građani Kumanova i makedonci i albanci negiraju međunacionalne pizdarije i tvrde: ostat ćemo zajedno::

Visoko-korumpirana marioneta Zapada

Da ne bude zabune, sadašnja makedonska vlada je, po svemu sudeći, visoko-korumpirana marioneta Zapada koja treba biti zamjenjena, za Zapad jeftinijom varijantom, ljigavim lutkom Zaevoim. Za građane će naravno ova zamjena biti puno bolnija, jer ovaj lutak će udarati u nacionalna bića i koristiti najjeftinije huškaške trikove.  Sličan patern onom ukrajinskom. Traži se zajedništvo. Zvuči poznato. Predsjednica u NATO uniformi… rastakanja nacije … i slične beljezgarije bića sužena uma i pohlepmog pogleda…

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Sjetite se rušenja malezijskog MH17 – NATO i Jutarnji su za sat vremena objavili krivce…..Rusi …..  a sada kad je uz OVK teško stvoriti smislenu rečenicu, a da u njoj nema i State Departmenta… mediji mukom prate pucnjavu u Kumanovu i spominju zavjeru Vlade koja želi dobiti izbore….

Ako CNN započinje izvješćivanje o “upotrebi prekomjerne sile  po mirnim građanima natopljenih u ljubav i slobodu i željnih demokracije’, nazovite možebitne prijatelje makedonce i pozovite ih sebi, jer možete znati da slijedi loše razdoblje  za Makedoniju (nOvo New York Times – izgleda da je trenutak već došao).

A ako vidite ovakvu naslovnicu:

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

znat ćete da su vaši prijatelji zaista najebali…

Albanski mediji počeli su već Gruevskog uspoređivati s Miloševićem, kao što su nekoć Miloševića nazivali Hitlerom.. Izgleda da je taktika potpuno sve paralizirati lažnim i kontradiktornim vijestima – kao da je čitav Balkan pod anestezijom — Srbija čak ne želi osigurati vlastite granice, smiju se i tvrde — sve je to gluma, vlada makedonska je sve režirala… Kad se prati odakle ta mantra dolazi i tko je najaktivniji u širenju njezinom, opet se stiže do raznih nevladinih udruga financiranih od Sorosa i probranih od CIAe.

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Leave your vote

2 thoughts on “Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije – Balkan pod anestezijom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top