Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije – Balkan pod anestezijom

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Kumanovo – Nije se teško složiti da bez NATO/američke naredbe nijedna od albanskih oružanih skupina ne pomiče prstom. Kosovo je u potpunosti promreženo Američkim/NATO/UN/EU kadrovima (Madeleine Albright apsolutna je zvijezda sa 90 i nešto posto u Kosovskom Telekomu), pa stoga postaje jasna medijska sramežljivost u imenovanju napadača. Javne televzije čak mrtvo-hladne objavljuju kako vjeruju u teoriju zavjere u kojoj je sam premijer naručio krvavi pir.

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Međutim, albanci u Beču nisu 9.5. bili nimalo sramežljivi kad su se pred Makedonskom ambasadom derali ‘OVK, OVK!’ (video:: )

U međuvremenu američki ambasador u Makedoniji poziva na zaštitu ‘žviždača’ u Makedoniji – pitanje je što Snowden misli o tom njegovom zalaganju za slobodu medija i govora. Dužnosnici zapada unisono, u svom prepoznatljivom lešinarskom stilu pozivaju Makedonsku vladu na ‘demokratske’ promjene.

Završena je akcija policije protiv terorista u Kumanovu, poginulo je osam policajaca, ranjeno više od 37, a ubijeno je 14 terorista; Uhapšene vođe terorista s Kosova — tijek akcijeČelnici ove skupine su zloglasni Muhammed Krasniqi samoprozvani ‘zapovjednik Malisheva’, Mirsad Ndrecaj ‘Zapovjednik NATOa’, Sami Uksini ‘Zapovjednik Sokol “, Beg Rizaj alias ‘Zapovjednik Begu’ i Dene Shehu alias ‘Juniku ‘. Glasnogovornik vanjskih poslova Kotevski rekao je da su ti Albanci s Kosova povezani sa stvaranjem brojnih terorističkih i ekstremističkih skupina u regiji i registrirani su kao osnivači paravojnih struktura. Dene i Beg su bili tjelohranitelji čelnika vladajuće makedonske stranke Demokratske unije za integraciju Alija Ahmetija i u Haagu optuženog Ramusha Haradinaja, prenose makedonski mediji. Albanski mediji navode da je Dene Shehu kao pripadnik OVK već sudjelovao u borbama na Kosovu 1999. i u Makedoniji 2001. godine, nakon čega je bio tjelohranitelj Ahmetija i često je viđan s drugim dužnosnicima stranke.

video:: Kumanovo, Divo Naselje, 11-Maj-2015:::

Iako je Hamdi Ndrecaj zapovjednik poznat kao Panther poslao u javnost — POZIV: Gerila Republike Illyrida — u kojem albance navodi da skinu uniformu Slavo-Makedonije, oko 700 albanaca je prebjeglo iz zaraćenog područja, ne u Kosovo, iako im je bliže, već u Srbiju…U međuvremenu izašao i novi proglas u kojem se najavljuje ujedinjenje svih terorističkih skupina u Nacionalnu Oslobodilačku Vojsku za uspostavljanje republike Ilirida i već su zatražili od međunarodne zajednice da zabrani letove Makedonskoj vojsci.

Zatim, 9.5.2015 stižu nove zanimljive vijesti — Vijest 1 Vijest 2 —“Njemački državljanin, uhićen je na graničnom prijelazu Batrovci, kada je policija u njegovom automobilu marke” Passat “pronašla 10 paketa od 100 komada elektronskih detonatora za eksplozive.” (To je granični prijelaz između Srbije i Hrvatska). On je ulazio Srbiju.

To, naravno, nije izolirani ili spontani događaj, baš kao što to nije ni “obojena revolucija” koja se u ovom trenutku tamo odvija.. Svi albanski lideri koji su poimence navedeni u tim izvješćima su u nekom trenutku povezani s OVK. … OVK je, naravno, još jedno gadno dijete američkog carstva. A imaju, baš kao i njezina ostala takva djeca nekoliko imena i podskupina. (Tj al-Qaede, ISIS, FSA, Boko Haram i tako dalje …) .. OVK je njima as iz rukava na Balkanu..

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije predvode pomoćnik državnog tajnika Amerike, Victoria Nuland, američki veleposlanik u Makedoniji Jess Baily i makedonski «Socijaldemokratski» oporbeni čelnici Zorana Zaev i Branko Crvenkovski… EU i NATO upozirili su već Makedoniju zbog korištenja sile, ali niti jednom rječju se ne osvrću na Kosovo, od kuda teroristi stižu…

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

video:: Ali građani Kumanova i makedonci i albanci negiraju međunacionalne pizdarije i tvrde: ostat ćemo zajedno::

Visoko-korumpirana marioneta Zapada

Da ne bude zabune, sadašnja makedonska vlada je, po svemu sudeći, visoko-korumpirana marioneta Zapada koja treba biti zamjenjena, za Zapad jeftinijom varijantom, ljigavim lutkom Zaevoim. Za građane će naravno ova zamjena biti puno bolnija, jer ovaj lutak će udarati u nacionalna bića i koristiti najjeftinije huškaške trikove.  Sličan patern onom ukrajinskom. Traži se zajedništvo. Zvuči poznato. Predsjednica u NATO uniformi… rastakanja nacije … i slične beljezgarije bića sužena uma i pohlepmog pogleda…

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Sjetite se rušenja malezijskog MH17 – NATO i Jutarnji su za sat vremena objavili krivce…..Rusi …..  a sada kad je uz OVK teško stvoriti smislenu rečenicu, a da u njoj nema i State Departmenta… mediji mukom prate pucnjavu u Kumanovu i spominju zavjeru Vlade koja želi dobiti izbore….

Ako CNN započinje izvješćivanje o “upotrebi prekomjerne sile  po mirnim građanima natopljenih u ljubav i slobodu i željnih demokracije’, nazovite možebitne prijatelje makedonce i pozovite ih sebi, jer možete znati da slijedi loše razdoblje  za Makedoniju (nOvo New York Times – izgleda da je trenutak već došao).

A ako vidite ovakvu naslovnicu:

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

znat ćete da su vaši prijatelji zaista najebali…

Albanski mediji počeli su već Gruevskog uspoređivati s Miloševićem, kao što su nekoć Miloševića nazivali Hitlerom.. Izgleda da je taktika potpuno sve paralizirati lažnim i kontradiktornim vijestima – kao da je čitav Balkan pod anestezijom — Srbija čak ne želi osigurati vlastite granice, smiju se i tvrde — sve je to gluma, vlada makedonska je sve režirala… Kad se prati odakle ta mantra dolazi i tko je najaktivniji u širenju njezinom, opet se stiže do raznih nevladinih udruga financiranih od Sorosa i probranih od CIAe.

Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije - Balkan pod anestezijom

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

2 thoughts on “Dijaboličan plan destabilizacije Makedonije – Balkan pod anestezijom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Vijesti u realnom vremenu


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

go to top