Sakaćenje uma kod Atlanskog Vijeća

Sakaćenje uma kod Atlanskog Vijeća

Ovo je dio razgovora Bane Al-Abed s Bellingcatovim jatakom novinarom kod Atlanskog Vijeća, gdje je nagrađena neokonska pro-ratna grupa. Djevojčica, očito je, natjerana da zapamti nešto što je napisano za nju. Mengele se ne bi posramio uspjehom ovog experimenta u kojem je otac đihadist uz pomoć bogatih i na sve spremnih sponzora kreirao ubojito medijsko oružje.

Pred kraj intervjua, uslijedilo je novo mučenje za publiku  izvođenjem pjesme ‘We Will Overcome’  gotovo 2 cijele minute:

Billingcat je od tajnih službi izmišljen Twitter analitičar, koji je krenuo nakon što su pravi hakeri uspjeli preko twitova i ostalih izvora vijesti sa društvenih mreža uspješno razriješiti lažne kemijske i ine napade. Geo-lociranjem i fotografijama korisnika sa mjesta događaja može se to relativno lako utvrditi. Odjednom je, iz te grupe jedan haker počeo biti citiran u masmedijima. Taj se nazivao Billingcatom, a naracija i rezultati njegovih ‘digitalnih istraživanja’ naglo su počeli odudarati od rezultata ostalih hakera analitičara (Walid koji je podjelio gornji video, jedan je od njih). Naravno da Atlansko Vijeće nije propustilo bogato ga sponzorirati nakon što je ‘neovisno’ utvrdio da je Assad kriv za sve kemijske napade u Siriji.

Vrhunac večeri uslijedio je s Madeleine Albright koja je rekla da je ‘sankcioniranje Iraka i ubijanje pola milijuna djece’ – isplativo. Madeleine Albright i djevojčica Bana dobile su nagrade za slobodu od Atlantskog vijeća. Ovako teško sranje ne možeš izmisliti.

Kako prepoznati ruskog trolla (svakog koji ne razmišlja po spisku Atlanskog Vijeća)

Ovdje se odvija epska borba u kojem elita, zapela u vremenu, pokušava starom praksom pobjediti tehnologiju, koja je omogućila i običnim smrtnicima da svaku informaciju prouče, prije nego usvoje. U pokušaju da pobjede osnovali su  – bogato sponzoriranu školu za ‘hakere analitičare’ novog doba –  kako prepoznati ruskog trolla.

 

Stara praksa

Medicinska sestra Nayirah bila je mlada Kuvajanska žena koja je, u borbi za ratni zaljev 1990-91, davala lažne svjedočenje nedržavnom kongresnom klubu za ljudska prava 10. listopada 1990. Ona je predstavljena kao 15-godišnjia pomoćnica za skrbništvo volontera koja je iz sigurnosnih razloga morala sakriti identitet.

Godine 1992. otkriveno je da je Nayirahovo prezime al-Sabah i da je bila kći Saud bin Nasir Al-Sabaha, veleposlanika iz Kuvajta u Sjedinjenim Državama i član Kuvajanske kraljevske obitelji koja je sjedila samo nekoliko metara od nje dok je dala svoje dokaze. Nadalje je otkriveno da nije bila u Kuvajtu u vrijeme invazije i njezino svjedočenje bilo je organizirano kao dio Citizens for a Free Kuwait kampanje za odnose s javnošću Kuvajta, a sve je vodila tvrtka za oglašavanje i PR Hill & Knowlton za Kuvajtsku vladu.

 

Obiteljsko stablo nesretne djevojčice

 

Besramno iskorištavanje djeteta za ratnu propagandu. Ona je kći američkog borca ​​ISIS-a
Besramno iskorištavanje djeteta za ratnu propagandu. Ona je kći američkog borca ​​ISIS-a

 

Podsjetnik, Bana govori za teroriste.
Podsjetnik, Bana govori za teroriste.

 

 

Update – 8.8.2018.

Bana sada radi oglase za teleoperatera Turkcell. Nakon što je čitala đihadi propagandne poruke na engleskom, (kojeg ne govori), sada čita na turskom jeziku (kojeg također ne govori). Nastavlja se tragično iskorištavanje sirijske djevojčice…

 

Povezano

Hakeri Cyber-Berkut razotkrili pripreme za još jedan lažni napad u Siriji

Većina članova Bijelih kaciga vratilo se u postrojbe ISISa

Mahniti napadi masmedija na osobe koje ne prihvaćaju službenu istinu o Siriji

Hakirani mailovi obavještajnog pukovnika dokazuju umješanost Pentagona u kemijski napad

Leave your vote

News & TV


Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

go to top